Rouwkamer

MFC ’t Mozaïek beschikt over een eigen rouwkamer die gelegenheid biedt tot opbaren, deze ruimte is toegankelijk via een afzonderlijke ingang. Op deze manier kunnen de nabestaanden de overledene op gepaste wijze bezoeken.

Indien je gebruik wenst te maken van deze voorziening kun je contact opnemen met een van onze aanspreekpunten:

In overleg is het mogelijk om de uitvaart vanuit het MFC ’t Mozaïek plaats te laten vinden.

Opbaren voor donateurs is gratis (dit geldt als de persoon in kwestie of zijn/haar gezin lid was, niet als een ander familielid donateur is). Voor niet leden rekenen we 300 euro.

Mocht je gebruik willen maken van catering tijdens de uitvaart, dan kunnen wij dit ook verzorgen voor 150 euro. Daarnaast komen er nog kosten bij voor de koffie en eventueel cake.

Protocol voor het gebruik van de rouwkamer van de Stichting Centrum Voorziening Espel, MFC ’t Mozaïek.

1. Voor het gebruik van de rouwkamer dient men contact op te nemen met de contactpersonen voor het gebruik van de aula binnen het MFC zijnde, Marry de Graaf telefoon nr. 271640/ 0636491581 of Lian Dekkers telefoon nr. 271365/ 0622253207.

2. Er worden 2 sleutels beschikbaar gesteld te weten, 1 voor de uitvaartverzorger en 1 voor de familie. De familie draagt er zorg voor dat na de uitvaart de sleutels worden ingeleverd bij Marry de Graaf of Lian Dekkers.

3. Bij gebruik van de rouwkamer moet het buitenlicht boven de buitendeur branden.

4. In de rouwkamer mogen alleen kaarsen branden als er familie aanwezig is i.v.m. brandgevaar.

5. Het gebruik van de rouwkamer en de nevenruimtes is gratis voor donateurs van het MFC.

6. Niet donateurs van het MFC betalen € 300,- per opbaring in de rouwkamer. Voor het gebruik van de overige ruimtes wordt het huurbedrag per dagdeel per ruimte berekend.

7. Als niet donateurs gebruik maken van de rouwkamer en /of nevenruimtes worden de nota`s rechtstreeks verzonden naar de betreffende uitvaartondernemer. Dit wordt verzorgd door het stichtingsbestuur van MFC t mozaïek.

8. Eventuele op of aanmerkingen kan men schriftelijk indienen bij; de Stichting Centrum Voorziening Espel, MFC t mozaïek p/a Gea kramer (secretariaat) Leliestraat 21 8311AE Espel. Of via de mail naar; secretaris@mfc.nl

Copyright © 2005 – 2022 | Stichting Centrumvoorziening Espel | KvK 39078040 | Multifunctioneel centrum ’t Mozaïek