Donateur worden

Het multifunctioneel centrum is afhankelijk o.a. van donateurs om het voortbestaan van het gebouw te kunnen waarborgen. De jaarlijkse donatie gebruiken wij o.a. voor klein en groot onderhoud, het betalen van de energierekening en eventuele vervangingen in het meubilair te kunnen bekostigen

Wij vinden dat iedereen in Espel graag gebruik wil maken van alles wat het MFC te bieden heeft en daarom heb jij als donateur onbeperkt de mogelijkheid om een zaal te huren, mits het voor privé gebruik is. Je betaalt dan wel de borg, maar geen zaalhuur. Onze zalen lenen zich uitstekend voor het vieren van een verjaardag, jubileum of een huwelijksfeest. De keuken en ruime toiletten geven je de mogelijkheid om alles tot in de puntjes te kunnen organiseren.

Dus draag je het MFC een warm hart toe en vind je het een leuk idee om extra ruimte te kunnen huren? Word dan donateur! Het kost €72 per jaar en wordt door middel van automatische incasso geïnd. Wil je graag donateur worden, maar moet je op de kleintjes letten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.