Donateur worden

MFC Espel

Steun het Mozaïek!

Het multifunctioneel centrum is afhankelijk o.a. van donateurs om het voortbestaan van het gebouw te kunnen waarborgen. Uw jaarlijkse donatie gebruiken wij o.a. voor klein en groot onderhoud, het betalen van de energierekening en eventuele vervangingen in het meubilair te kunnen bekostigen.

Wij vinden dat iedereen in Espel graag gebruik wil maken van alles wat het MFC te bieden heeft en daarom heeft u als donateur onbeperkt de mogelijkheid om een zaal te huren, mits het voor privé gebruik is. U betaalt dan wel de borg, maar geen zaalhuur. Onze zalen lenen zich uitstekend voor het vieren van een verjaardag, jubileum of een huwelijksfeest. De keuken en ruime toiletten geven u de mogelijkheid om alles tot in de puntjes te kunnen organiseren.

De zon gaat onder door een dicht bos.
Windturbines op een grasvlakte, tegen een blauwe lucht.
De zon schijnt over een bergkam die afloopt naar de kust. In de verte rijdt een auto over een weg.

Dus draagt u het MFC een warm hart toe en vindt u het een leuk idee om extra ruimte te kunnen huren? Word dan donateur! Het kost €72 per jaar en wordt middels automatische incasso geïnd. Wilt u graag donateur worden, maar moet u op de kleintjes letten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.