Zaal 1 t/m 5

Huishoudelijk reglement bij privégebruik van zaal 1 t/m 5

Opgesteld 22 februari 2005 herzien 4 december 2009
Inlichtingen bij A. Dirkse, telefoon: 06-53336585
Sleutel/agendabeheer: Knipboetiek Tjitske Straatsma, telefoon: 0527-271298

  1. De huur is per dagdeel: ochtend tot 12 uur, middag 12-18 uur, avond 18-24 uur;
  2. Borggeld is € 50,- als dekking voor breuk, schoon achterlaten gebouw en naleving van het huishoudelijk reglement. Indien na controle alles in orde is, wordt de borg terugbetaald;
  3. De sleutel kan alleen afgehaald en retour gebracht worden bij de sleutel/agendabeheerder. Let op!!! Borg en eventuele huur dienen vooraf betaald te zijn;
  4. Het aanbrengen van versieringen in welke vorm dan ook is niet toegestaan;
  5. De verwarming gaat om 24.00 uur uit;
  6. Bij een opbaring wordt overlegd of de reservering al dan niet kan doorgaan;
  7. Breuk/schade door gebruiker veroorzaakt per geval met naam erbij opgeven en/of inschrijven in de cateringmap die op het aanrecht ligt;
  8. Vuilnis dient men zelf mee naar huis te nemen;
  9. Gebruik van de afwasmachine: handleiding (geplastificeerd) ligt in de la;
  10. Hand/thee/vaatdoeken moet men zelf verzorgen;
  11. Roken is in het hele gebouw niet toegestaan;
  12. Het bakken van vis is niet toegestaan;
  13. Eten/drinken moet men zelf regelen. Inhuren catering is alleen mogelijk via onze eigen plaatselijke horeca (De Ducdalf) en boodschappen bij voorkeur betrekken van de plaatselijke supermarkt Attent;
  14. Gebruik is alleen toegestaan van de gereserveerde ruimte(n). Keuken is voor gezamenlijk gebruik;
  15. Na gebruik:
    • Ruimte netjes en schoon achterlaten. Dus keukenvloer dweilen en overige vloeren bezemschoon, bij morsen van drinken ook dweilen + tafels schoonmaken;
    • Vegers en stoffer en blik in magazijn ruimte naast de keuken. Dweilen/emmers zijn in de keuken aanwezig;
    • Tafels en stoelen terug plaatsen zoals op de foto in elke ruimte is aangegeven. (Tafels en stoelen wel optillen en niet schuiven);
    • Toiletten schoonmaken;
    • Servies schoonmaken en terug op zijn plaats zetten;
    • Extra koelkast uit doen en deur een stukje open zetten;
    • Bij vertrek lichten uit, ramen en deuren sluiten, buitendeur(en) op slot (verschillende buitendeuren werken als volgt: klink omhoog en dan op slot draaien);
  16. Men dient zich te houden aan het huishoudelijk reglement.